Hotel Spelderholt Hoenderloo

Vanaf Euro 138,00 verblijft u in een 2 persoons kamer in Hotel Spelderholt in Hoenderloo (Veluwe, Provincie Gelderland, Nederland). Hotel Spelderholt ligt in Beekbergen en biedt een terras en uitzicht op de tuin. De accommodatie heeft een eigen restaurant en een binnenzwembad. De accommodatie biedt gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid.

De ruime 2 persoons kamers zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over een aangepaste badkamer. Alle kamers zijn voorzien van een televisie, een radio en een wekker. De comfort kamers zijn voorzien van een ruim balkon en een zithoek. Doordeweeks verwelkomen jongeren met een handicap onze gasten. Faciliteiten: terras, tuin, fietsverhuur (toeslag), bar, restaurant, minigolf, bagageopslag, roomservice, lift, familiekamer, voorzieningen voor mensen met een beperking, fitness, binnenzwembad (hele jaar geopend), gym. Privé parkeren is gratis. Je kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Hotel Spelderholt ligt op 20 km van Arnhem en op 36 km van Nijmegen. Apenheul (Apeldoorn) ca. 6 km, Paleis het Loo ca. 8 km, Kröller-Müller Museum ca. 11 km, Nationaal Park Veluwezoom ca. 11 km, Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem) ca. 17 km, Koninklijke Burgers’ Zoo ca. 17 km, Historisch Museum Deventer ca. 18 km, Landgoed Staverden ca. 19 km.

Klik hier voor boeking of meer informatie

About the Author

By christa / Administrator, bbp_keymaster

Follow admin
on jun 24, 2024